Construma 2018

Inox, Iroda, Otthon

blog-construma-2018-superinox-

Cégünk idén első alkalommal vett részt a Hungexpo területén 2018.04.11-15. között 37. alkalommal megrendezett Construma 2018 kiállításon, mely az évek során a régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállításává vált. Az UGP Raktártechnika Kft. 2004 óta a METALSISTEM csoport magyarországi képviselete. A 2017-es év során határoztunk a METALSISTEM cégcsoport exkluzív Superinox design termékpalettájának felvételéről a kínálatunkba.

Rozsdamentes acélból készült Superinox design termékeink bemutatására az Otthonneked otthonteremtési platform egyik oszlopos tagja, a VS Fürdőszoba szalon standján kaptunk lehetőséget társkiállítóként. A 44 000 négyzetméteres területen megrendezett kiállításon, 18 ország 600 kiállítója között cégünk is igyekezett bemutatni a roveretoi központú, észak-olasz METALSISTEM csoport sokéves fémmegmunkálási tapasztalatait kiváló minőségben reprezentáló rozsdamentes acélból készült design bútorait.

Rozsdamentes acélból készült

A Superinox termékcsalád kültéri és beltéri bútorain, kiegészítőin mind visszatükröződik ez a sokéves tapasztalat, melyet az innovatív design tesz egyedivé. Termékeink diszkrét és elegáns külleme ideális kiegészítője lehet otthonodnak vagy munkahelyednek egyaránt. A kiállítás ideje alatt kollégáink mindezt a filozófiát és elhivatottságot próbálták bemutatni az érdeklődő közönség számára. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Otthonneked platform és a VS Fürdőszoba szalon kollégáinak a rengeteg segítségért, a kiállítás során nyújtott konstruktív hozzáállásért és együttműködésért.

Superinox termék paletta

A Superinox termékpaletta a design bútorokon kívül a magas higiéniai követelményeknek is megfelelő rozsdamentes acélból készült polcrendszerekkel is bővült, melyek többféle méretben és kialakításban érhetők el. A rozsdamentes acélból készült polcrendszereink megfelelnek a HACCP élelmiszer-biztonság szabványnak, így kiválóan használhatók éttermekben, nagykonyhákon vagy egészségügyi intézményekben, nem utolsósorban szintén igen tetszetős és praktikus kialakításúak. A temérdek rendelkezésre álló rozsdamentes elem és különböző kialakítású magas minőségű műanyagból készült kiegészítő elem használatával kollégáink egyedi rozsdamentes bútorok, és funkcionális tárgyak tervezésében és kivitelezésében is segítséget tudnak nyújtani.

Superinox bútorokkal és rozsdamentes polcrendszerekkel kapcsolatos kérdéseiddel keresd kollégáinkat a kapcsolati oldalon található űrlap kitöltésével, telefonon vagy látogass el hozzánk budaörsi telephelyünkre, ahol megtalálsz minket hétköznapokon reggel 8 és 16 óra között.

Üdvözlettel,

A Superinoxdesignbutor.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?