Telephely és bemutató terem: 

2040 Budaörs Gyár u. 2., telephelyen belül Kertész Imre u. (2. porta felöl)

GPS: É47.465039 x K18.896417

Budapest felöl:

M1-M7 közös szakaszáról térjen rá az M1 autópályára, majd térjen le az első (14-es számú) kijáratnál.

Letéréskor balra az első lámpás kereszteződésig ahol ismét forduljon balra. 600-800 m után körforgalom, ahol az első kijáratnál térjen ki, majd 200 m után a következő körforgalom, ahol a második kijáratnál kell kijönni, elmegy a TREND2 áruház előtt és az első lehetőségnél balra kanyarodik. Ez a Budaörsi Ipartelep II. bejárata (sorompós bejárat-fehér portaépülettel). Ha bejött az első utcán (~ 50 m) balra kanyarodik (Kertész Imre u.) és 30 m-re megérkezik a raktáráruházunkba.

M0-ás autóút illetve Biatorbágy felöl:

Régi 1-es főúton Premier Outlet Center mellett elhalad az első körforgalomig. Körforgalom harmadik kijáratánál térjen ki, majd 200 m után a következő körforgalom, ahol a második kijáratnál kell kijönni, elmegy a TREND2 áruház előtt és az első lehetőségnél balra kanyarodik. Ez a Budaörsi Ipartelep II. bejárata (sorompós bejárat-fehér portaépülettel). Ha bejött az első utcán (~ 50 m) balra kanyarodik (Kertész Imre u.) és 30 m-re megérkezik a raktáráruházunkba.

2040 Budaörs Gyár u. 2. (BITEP telep) , ipari parkon belül a Kertész Imre utcában talál meg minket.

Minden hétköznap hétfőtől péntekig 8-16 óra között állunk rendelkezésükre. Hétvégén zárva tartunk.

Természetesen, igen. Ha Önnek csak egy darab polcra vagy alkatrészre van szüksége, akkor is hívjon bizalommal állunk rendelkezésére.

A polc és az oszlop kapcsolata nem csavaros, hanem az oszlopon lévő tartófülekre lehet a polcot felakasztani. A polc szintosztása 33 mm-enként állítható az oszlopon és egy polc beszerelése, átszerelése kevesebb, mint egy perc. A csavarmentes, akasztós salgó polc szerelése, átszerelése könnyű és nagyon gyors, teherbírása nagy, raktárkészletünkből azonnal elérhető és a piacon az egyik legolcsóbb megoldás.

Javaslatunk a csavarmentes polc választása, ami olcsóbb is, nagyobb teherbírású is, jobban variálható és alakítható, és azonnal elvihető budaörsi raktáráruházunkból.

A csavaros salgó polcnál a polc csavarokkal és sarokelemmel kerül rögzítésre a polchoz, a csavarmentes salgó polcnál az oszlopon lévő fülekre kell a polcot felhelyezni. A csavaros salgó polc esetén a polc a négy sarkán van rögzítve az oszlophoz, csavarmentes polc esetén egy-egy polctartó gerendát kell az oszlopra felrakni, amely gerenda felső nutjába kell polcpanelt behelyezni. Így csavarmentes salgó polc esetén a polcpanel teljes hosszában alá van támasztva, ezáltal a polcpanel merevítve van és nagyobb a polc teherbírása is.

A csavaros salgó polc teherbírása: 30-150 kg, míg a csavarmentes polc teherbírása: 130-650 kg.

A csavaros salgó polc elemek felületelehet horganyzott vagy festett, a csavarmentes polc kivitele sendzimír horganyzott, amely alkalmassá teszi a polcot, élelmiszer és gyógyszeripar számára is.

A csavaros salgó polc gyártóművi nyilatkozattal rendelkezik, míg a csavarmentes polc a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítésekkel.

A csavaros salgó polc elemek egy része raktárról elérhető,  de nagy részének gyártási ideje 3-7 munkanap. A csavarmentes polc állandó raktárkészlete ~100t, így az budaörsi raktárunkból szinte mindig elérhető.

A csavaros salgó polc elemekre 1 év garanciát, a csavarmentes polc elemekre 5 év garanciát vállalunk.

Mindent figyelembe véve a csavarmentes salgó polc azonnal elérhető, nagyobb teherbírású, könnyebben és gyorsabban szerelhető és állítható, raktárkészletről azonnal elérhető, 5 év garanciával rendelkezik, sokféle kiegészítővel akár később is bővíthető, nem utolsósorban olcsóbb!!!  mint a csavaros polc.

A csavaros salgó polc elemek kivitele lehet horganyzott vagy festett, a csavarmentes polc kivitele sendzimír horganyzott, amely alkalmassá teszi a polcot, élelmiszer és gyógyszeripar számára egyaránt.

Ajánlatot kérhet telefonon, weboldalunk kitöltve az ajánlatkérő lapot, a polckalkulátor segítségével, e-mailen vagy akár személyesen budaörsi telephelyünkön ahol akár azonnal ki is tudjuk szolgálni Önt.

Ajánlatkérését 24 órán belül feldolgozzuk, de célunk, hogy ajánlatunkat 8 órán belül megkapja tőlünk. (Egyedi polcrendszer esetén az ajánlatadási idő is változhat)

kézipolc esetén négy adatra van csak szükségünk:

 • milyen mély legyen a polc? (32,40, 50, 60, 70, 80 cm)
 • milyen magas legyen a polc? (2,0 2,5 vagy 3,0 m magas)
 • hány polcszint legyen egymás felett?
 • milyen hosszú a sor (méterben) és hány darabra van szükség?

Igen vállalunk díjmentesen, kérem a részletekkel kapcsolatban keressen minket telefonon vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon, vagy e-mailen.

A csavarmentes salgó polc több kiegészítő elemmel rendelkezik, melyek akár később is bármikor telepíthetőek a már meglévő polcrendszerbe a kiegészítő elemek a következők:

 • kihúzható zárható fiók
 • polcosztók
 • mélyített polc
 • címketartó
 • nyíló vagy tolóajtó
 • oldal és hátfalborítás
 • gördíthető alváz

Természetesen, igen. Budaörsi telephelyünkön tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni az adott helyre leginkább megfelelő polcrendszert, amit akár azonnal el is vihet.

Igen, Csavarmentes polc elemekből állandó 80-100t raktárkészletünk van, így bizonyosan azonnal ki tudjuk szolgálni Önt.

Csavaros salgó polc elemek egy része raktárkészletről elérhető. A raktáron nem lévő elemek gyártási ideje 3-7 munkanap.

Megrendelését leadhatja személyesen, telefonon vagy e-mailen is. Ha megkapta írásos ajánlatunkat, akkor az a legegyszerűbb, ha válasz e-mailben küld egy megrendelést-megerősíti az ajánlat tartalmát, kérjük hivatkozzon az ajánlat iktatószámára. A megrendelés beérkezését követően tájékoztatjuk, mikor veheti át megrendelését budaörsi raktárunkban, vagy ha kiszállítást kért, akkor tájékozatjuk, hogy a futár mikor viszi Önnek a megrendelt polcelemeket. A megrendelt elemek fizetési többféle is lehet, pl.: előre utalás, készpénzes fizetés átvételkor és átutalás egyaránt. Fizetési módokról érdeklődjön az ajánlatadó kollégánktól.

Ez nagyban függ a megrendelt termékek mennyiségétől és méretétől, de általában az ajánlatadó kolléga pontosan meg tudja mondani, hogy az Ön megrendelése személyautóval elszállítható-e.

A polcelemeket alkatrészekben adjuk át, védőfóliával csomagolva, igény esetén kartonpapír élvédő elemeket is alkalmazunk.

Természetesen, igen. Raktáros kollégáink kézséggel segítenek a bepakolásba.

Akciós árlistánkat megtalálja weboldalunkon. További kedvezményekről, akciókról kérdezze kollégáinkat.

A nálunk vásárolt, fel nem használt sérülésmentes polcelemeket visszavásároljuk, vagy igény esetén más méretű polcra cseréljük. Részletekért keresse kollégáinkat.

Igen vállalunk, futárszolgálattal, melynek pontos díját a szállítandó termék mennyisége , tömege és a szállítási cím határozza meg. Kérdezze kollégáinkat, akik pontos árat tudnak mondani az előbbiekben leírtak ismeretében.

Igen vállalunk, Budapestre szállítás díja 5.000 Ft+Áfa 1 raklap áru terjedelemig. Nagyobb mennyiség esetén keresse kollégáinkat a megadott telefonszámokon. Nagyobb mennyiség esetén kérdezze kollégáinkat.

Igen vállalunk mind Budapesten, mind vidéken mind külföldön. A szerelés időpontja lehet hétköznap és hétvége egyaránt közösen megállapodott időpontban. A szerelési költséggel kapcsolatban keresse kollégáinkat a megadott telefonszámok valamelyikén.

Csavarmentes salgó polc esetén a kiszállítás szinte azonnal megoldható (közösen megállapodott időpontban) általában másnapra szokták kérni a kiszállítást vagy egy adott napra.

Csavaros salgó polc esetében a kiviteltől (horganyzott vagy festett) függően 3-7 munkanap az általános szállítási határidő.

Készpénz, utánvét, előre utalás illetve megegyezés esetén utalás 8, 15 vagy 30 napra.

Csavaros salgó polc esetén 1 év garancia.

Csavarmentese polc esetén 5 év garancia.

Mindkét esetben a garancia rendeltetésszerű használat esetén érvényes!