Inox polcrendszer

Inox, Otthon, Üzlet

Kínáltunkban elérhető rozsdamentes acél polcrendszerek megfelelnek a HACCP élelmiszer-biztonsági szabványnak. Kiválóan használhatók élelmiszeriparban, konyhákon, ezen kívül a rozsdamentes acél alapanyagnak köszönhetően a vegyiparban és gyógyszeriparban is megoldást kínálnak a higiénikus tárolás megvalósítására. Cikkünk témája: a sokszínű inox polcrendszer.

Milyen méretekben érhető el az inox polcrendszer?

Az inox polcrendszer elérhető többféle méretben és kivitelben. A sztenderd állványkeretek 850-2000-2500 mm magasságban érhetők el,  a polcok 600-900-1000-1200-1500 mm-es szélességben, míg a polcmélység 400-500-600 mm között lehet. Az összeállítása igen gyors és egyszerű, az inox profilokon 165 mm-enként kialakított rögzítési pontokhoz csatlakoztatható kapcsoló egységek segítségével. A polcszintek elhelyezéséhez a tartó oszlopokból állványkereteket kell kialakítani, melyhez a két oszlopon és a rendelhető műanyag vagy inox állítható talpakon kívül vízszintes összekötő elemekre van szükség.

A letölthető prospektus 30-33. oldalán láthatók a különböző teherbírású  állványkeretek, polcok és egyéb kiegészítő elemek. A polcszintek rögzítése szintén az oszlop profilokon 165 mm-enként található rögzítési pontokhoz történik.

Teljesen sima és rácsos vagy műanyag polcszintekkel – opcionális

A polcrendszer elérhető teljesen sima, rácsos vagy műanyag polcszintekkel egyaránt. A műanyag polcok 300 mm széles egységekből állnak össze, melyek szintén élelmiszeripari minőségű műanyagból készülnek. Az inox polcrendszerhez rendelhető sarokrögzítő egységnek köszönhetően a polcsorok 90 fokban kapcsolhatók egymáshoz, így maximalizálható a tároló kapacitás.

A polcrendszerről bővebb információt és az összeállítás részletes leírását megtalálhatod a letölthető prospektusunkban, melyet a Hasznos tudnivalók menüponton találhatsz meg.

A rozsdamentes acél exkluzív megjelenésének köszönhetően a polcok igen mutatós darabjai lehetnek üzleteknek, bemutatótermeknek, galériáknak vagy akár otthonodnak is. A rendelkezésre álló elemekből lehetőségünk van egyedi méretű és kialakítású rozsdamentes acél asztalok, pultok és egyéb berendezési tárgyak tervezésére és kialakítására.

A polcrendszerek tervezésében vagy akár kivitelezésében is segítségedre leszünk. Akár egyedi igény esetén is készséggel állunk rendelkezésedre. Keressen minket, kattintson ide »»

Vélemény, hozzászólás?