Nézz más szemmel a bútorokra

Iroda, Otthon

Ma már nem rendhagyó az, hogy otthonunkat nem kizárólag fa bútorokkal rendezzük be. A környezettudatosság a lakberendezésben is magával hozta az időtálló anyagok megjelenését. A fém a jelenlegi trendek alapján már nem csupán az ipari hasznosítás sajátja, hanem modern és egyedi bútordarabok alapanyaga, amely tulajdonságainál fogva számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Mindenkinek más az ízlése, és van akinek idő kell hozzá, hogy más szemmel tudjon nézni a fém bútorokra. Tervezőink úgy próbáltak segíteni ezen, hogy bútorainkat olyan egyedi dizájn, exkluzív megjelenés, fiatalos játékosság jellemzi, hogy akik nehezebben váltanak, azok is találjanak a kínálatunkban maguknak olyan bútordarabokat, amelyek elnyerik a tetszésüket. Nézz más szemmel a bútorokra!

Kreatív fantázia és inspiráció

Éppen ezért a termékpalettánk összeállítása és az egyes termékek stílusának meghatározásakor nagyon fontos szempont volt, hogy olyan külső megjelenést adjunk a különböző, akár a legegyszerűbb bútordaraboknak is, hogy azok lenyűgözzék és inspirálják az érdeklődőket. Leírásainkban igyekszünk ötleteket adni a felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban, a teljesség igénye nélkül, csupán azzal a szándékkal, hogy ösztönözzük a kreatív fantáziálást. Azért mert egy szekrényt, vagy szekrénysort a nappaliba vettünk meg, később tökéletes lehet a kamrába, vagy a gyerekszobába, ha ott jobban kihasználjuk. Ezt bizonyos stílusú bútorok esetén nem tehetjük meg, hiszen furcsán nézne ki egy antik vitrines szekrény a gyerekek játékaival megtöltve, vagy konzervekkel megpakolva.

Többfunkciós bútorok

A többfunkciós bútorok nagy előnye, hogy bármikor változtathatunk azon, hogy melyik helyiségben kerüljenek elhelyezésre, valamint hogy milyen szerepet szánunk nekik azon a helyen. Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy nincs elég hely a lakásban. Mivel az nem megoldás, hogy nagyobb lakásba költözünk, ezért inkább a rendrakási szokásainkon kell változtatnunk. Ha a kamrában van helyünk és a gyerekszoba zsúfolt, költöztessük át oda például a társasjátékokat. A könyvespolcok alsóbb sorait is átengedhetjük a gyerekek könyveinek. Konyhai edényeket, vagy tároló dobozokat egy esztétikus tárolóban kirakhatunk az előszobába, így több helyet nyerünk a konyhaszekrényben.

Rozsdamentes bútorok

A rozsdamentes nemesacél bútorok másik nagy előnye, hogy könnyen mozdíthatóak, vagy akár szétszedhetőek minőségi változás nélkül. Nem kell attól félnünk, hogy egy pohár vagy egy koszos kezecske olyan nyomot hagy rajta, amit nem tudunk eltüntetni. Olyan helyiségekben is kiváló megoldást nyújtanak, ahol magas a páratartalom, hiszen ellenállnak a nedvességnek.

Ami még kiemelten fontos, bármilyen bútor megvásárlására szánjuk is el magunkat, az a minőségi alapanyag. Mi pontosan ezt kínáljuk vásárlóink számára, hiszen a rozsdamentes nemesacél, ami minden termékünk alapja, rendkívül időtálló, és teherbíró.

A fent leírtakat alapján kijelenthetjük, hogy a Superinox bútorok kompromisszumok nélküli használatot jelentenek mindazok számára, akik emellett a megoldás mellett döntenek.

Keresse szakértő kollégáinkat itt! »»

Vélemény, hozzászólás?