Rend a gyerekszobában, avagy kápráztassuk el a Mikulást

Inox, Otthon

Nemsokára megérkezik mindenkihez a Mikulás. Ez ösztönzően hathat a gyerekekre, ilyenkor könnyebben vesszük rá őket, hogy mossák meg a fogukat, feküdjenek le időben, vagy rakjanak rendet maguk után. Hiszen mindenki: a Mikulás csak olyan helyekre visz ajándékot, ahol tisztaság és rend van, és a jó gyerekeket jutalmazza bőkezűen, akik minden este elpakolnak maguk után. Ez utóbbiban mi is segíthetünk egy kicsit, hogy növeljük a lelkesedésüket.

Rendet rakni azért nem szeretünk mi felnőttek sem, mert unalmas és fáradtságos munka. Pontosan ezt érzik a gyerekek is. Azonban ha mindennek megvan a maga helye, szép színes, mintás dobozokban, akkor mindjárt könnyebben és lelkesebb állnak hozzá. A dobozokat szépen letesszük nekik a földre, ők megtöltik, mi pedig segítünk nekik és visszarakjuk a dobozokat a polcokra. Akár versenyt is rendezhetünk, hogy ki tölti meg gyorsabban a dobozát.

Mivel tudunk ebben mi is segíteni?

A rendkívül teherbíró, és stabil polcrendszerekkel, a falon, vagy akár a földön is elhelyezhető, bővíthető dizájn polcokkal, amik játéktartók, és könyvek sokaságát képesek kis helyen rendezetten tárolni. Arról már nem is beszélve, hogy gyönyörű egyedi stílust adhatunk velük a gyerekek birodalmának.

Akár egy szobainas is kitűnő segítség lehet, a reggeli oviba, iskolába készülődésnél, amire este együtt készíthetjük ki a másnapi ruhadarabokat, hazaérkezés után pedig erre lehet feltenni a levetett farmert, kardigánt. Így ezek sem hevernek majd a földön, az ágyon, vagy valamelyik széken.

Időtálló és kortalan

Az általunk kínált bútorok további nagy előnye még, hogy stílusát tekintve nem korosztályfüggő, így nem kell azon gondolkoznunk, hogy ha kinőtt a gyerek a baba-, vagy a kisgyermek korból, akkor újra és újra le kell cserélnünk a bútorokat a szobájában. Mivel azonban variálhatóak, ezért a gyerekeknek sem kell lemondaniuk az új szoba hangulatáról. A kiváló minőségű rozsdamentes nemesacél pedig garantálja, hogy akár évtizedekig is tökéletesen megtartsa eredeti minőségét. Bővítésnél sem kell attól tartanunk, hogy meglátszik majd a különbség a régi és az új bútor között!

A Mikulást követi a Karácsony

Nagyobb gyerekeknek remek ajándék lehet, ha kap egy trendi, egyedi stílusú design bútor. Egy fitnesz labda szék, vagy egy szív alakú asztal bármelyik tinédzsert leveszi a lábáról, és még a szobájuk megreformálásába is önként belemennek majd. Természetesen nem csak a fiatalok számára lehet remek ajándék egy egyedi bútordarab. Aki szeret különleges, egyben praktikus ajándékkal kedveskedni szeretteinek, az biztosan talál megfelelő darabot a kínálatunkban. 

Keresse szakértő kollégáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot itt! »»

Vélemény, hozzászólás?