Superinox az irodában

Inox, Iroda, Üzlet

Azért mert iroda, még nem kell, hogy nélkülözzük az otthoni kényelmet. Superinox az irodában? Hogyan is néz ki ez? Mutatjuk!

Mivel a dolgozó emberek többsége a hétköznapok jelentős részét az irodában ülve tölti, ezért elengedhetetlen, hogy ezt olyan körülmények között tegyék, ami kényelmes, praktikus és még inspiráló is egyben. Fontos ez az egészségünk, a közérzetünk, és a hangulatunk szempontjából is. Hatékonyabban tudunk dolgozni, ha azt egy olyan széken ülve tesszük ami biztosítja számunkra a megfelelő tartást, valamint a kényelmet is. A szék mellett természetesen az asztalnak is kiemelt szerepe van, hiszen nem elég, hogy kényelmesen ülünk, ha nem férnek el az asztalon a munkaeszközeink, és állandóan fel kell állnunk valamiért, keresgélnünk kell valamit. Ez bosszantó és fárasztó is egyben. Rengeteg hasznos idő megy kárba, és még idegeskedünk is. Ilyen körülmények között aligha lehet precízen és odafigyelve dolgozni. Ha a közérzetünk jó, jobban fogunk tudni mi is és a kollégáink is teljesíteni, így eredményesebben, hatékonyabban tudunk dolgozni.

Rendezettség az irodában

Lényeges szempont lehet persze az is, hogy ha a szerződések, dossziék, rendezetten a helyükön vannak, nem csak a saját dolgunkat könnyítjük meg, de például szabadságok alatt a helyettesítő kollégák is könnyebben boldogulnak.
Mivel nem mindenhol adott egy megfelelő méretű raktárhelyiség, ezért sokszor nagy mennyiségű irodai eszközt, mappákat, kell a munkatérben, kis helyen elhelyezni. Ez persze nem könnyű feladat, főleg, ha ezt úgy szeretnénk megoldani, hogy az iroda megjelenése ne szenvedje kárát.

Superinox polcrendszerek az irodában

Polcrendszereink az ilyen esetekre is tökéletes megoldást kínálnak, hiszen kiváló teherbírásuk és stabilitásuk mellett, kis helyen nagy mennyiségű eszköz befogadására képesek.
Bővíthetőség, szerelhetőség, mozgathatóság

Fontos megemlíteni azt az esetet is, ha esetleg a cég új helyre költözik, vagy az adott helyen válik szükségessé a munkaterület növelése, akkor rendkívül hasznos tulajdonság a bővíthetőség, a gyors szerelhetőség, és a könnyű mozgathatóság. Az általunk kínált irodabútorok mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem fog többet gondot okozni, hogy az új bútorok hogyan illeszkednek majd a meglévőkhöz, hiszen csupán bővítenünk kell a már meglévőket. A könnyű szerelhetőségnek akkor is kiemelt szerepe van, ha az Önök cége rendezvényeket tart, akár külső helyszíneken is, hiszen bútoraink tökéletesen ellenállnak akár a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is.

Stílus és dizájn inox polcrendszerrel

Mindezek mellett komoly hangsúlyt fektettünk az egyedi, exkluzív megjelenésre, hiszen egy iroda sok esetben tárgyalások színhelye is, vagy legalábbis megfordulhatnak benne üzleti partnerek és ügyfelek. Ezért fontos szempont lehet az is, hogy stílusában, hangulatában és kisugárzásában kiegyensúlyozottságot, magabiztosságot, rendezettséget sugalljon.

Az iroda arculata ha akarjuk, ha nem, beszédes, és bizony rólunk és a cégről beszél. Éppen ezért tartottuk fontosnak irodabútoraink tervezése során, hogy a kényelem és praktikum mellett a kifogástalan megjelenés is kitüntetett szerepet kapjon. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy egy kis dizájnt varázsoljunk magunk és kollégáink köré. Elegendő lehet akár az is, ha odafigyelünk a kiegészítőkre, mert bár lényegtelennek tűnhetnek, mégis olyan eszközökké válhatnak a kezünkben, ami kifejezi cégünk, munkánk magas színvonalát.

Legyen szó egy esernyőtartóról, vagy fogasról, de akár a tűzoltó készülékről is. Ezekkel a tárgyakkal az ember nap mint nap találkozik és vagy észre sem veszi őket, vagy a legtöbb esetben lehangoló látványt nyújtanak. Legyen ez Önnél másképp! Mondják inkább azt, hogy: “Micsoda eredeti megoldás!”
Ne csak a tárgyak beszéljenek rólunk, beszéljünk mi is a tárgyakról.

Letisztult, minimalista, indusztriál stílus

Egy üzleti megbeszélésnek jó felvezetése lehet, ha már az irodába való belépéskor le tudjuk nyűgözni partnerünket valamilyen egyedi, és stílusos bútordarabbal. Tárgyalóterem berendezése esetén is kifejezetten hangsúlyos lehet az indusztriál stílus, ami napjainkban ismét reneszánszát éli, és garantáltan hatással lesz üzleti partnereire.

Superinox bútorok

Amennyiben igény és lehetőség is van rá, kialakíthat egy trendi kávézó, vagy pihenő sarkot, ahol elhelyezhet akár rögzített fitnesz labdás székeket, hogy aki szünetet tart, az egy kávé, tea, vagy szendvics mellett kényelmesen ellazulhasson, pihenhessen.
Mindezek mellett, egy kiegyensúlyozott sikeres nap után haza is sokkal jobb hangulatban érkezünk, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Könnyen belátható tehát, hogy ha irodánkat jó minőségű, kényelmes és praktikus dizájn bútorokkal rendezzük be, az egy azonnal megtérülő befektetés. Ehhez kínálunk mi többféle alternatívát. Termékeink között a fiatalos, lendületes termékektől a robosztus, tekintélyt parancsolón át, az exkluzív, stílusosig megtalálja mindazt amire Önnek és a vállalatának leginkább szüksége van.

Keressen minket itt! »»

Vélemény, hozzászólás?