Üzletberendezés – SUPERINOX az élelmiszer területen

Üzlet

Rozsdamentes berendezések üzleteknek

A rozsdamentes acélból készült berendezési tárgyaink a mai szigorú szabályozásnak is eleget tesznek. Moduláris, összecsukható, állítható állvány ajánlott: gyümölcs- és zöldségfélék, valamint egyéb termékek kiállításához. A kétoldalas mobil középgondola biztosítja a körbe járhatóságot. Három különböző hosszúságban áll rendelkezésre. Három kiállítási szint magasságban is rendelhető. A polcok szintje rozsdamentes acélból vagy perforált műanyag polcokból állhat.

Rozsdamentes salgó polcok az élelmiszer területen

Az élelmiszer berendezés területén megoldást nyújtunk a hűtött vagy hűtetlen helységek teljes kialakítására.
Választhatunk különböző mélységű polcok közül, kialakíthatunk két oldalról pakolható polcsorokat a helyigények figyelembe vételével. A magasságban állítható polcok igazíthatók az aktuális készletekhez. Könnyen tisztítható sima polcfelületek nagy segítséget nyújtanak a higiéniás szabályok betartásához. Az állvány magassága az oszlopok helyes kiválasztásával a belmagasságok teljes kihasználtságához igazíthatók. Az állítható lábaknak köszönhetően precízen kialakított polcegységeket ismételhetjük egymás után, így a sorolt kialakítás nemcsak stabil, hanem költséghatékony is lesz.

Személyzeti öltözők INOX salgó polcrendszerrel

Az üzlettér és a raktárak rozsdamentes berendezésén túl megfelelő megoldás például a személyzet öltöző helységeinek kialakítására is.

Összefoglalva a fenti példákon túl, az alap rozsdamentes zártszelvényből és a hozzá kapcsolódó rögzítő elemekből az élelmiszeripar számára szükséges bemutató állványok, polcrendszerek könnyen összeállíthatók és egyedi igényekre is szabhatók. Rozsdamentes alapanyagnak köszönhetően hosszútávú megoldást nyújt, akár beltéren akár kültéren veszi igénybe az általa nyújtott lehetőségeket.

Várjuk megkeresését, ha segítségére lehetünk ilyen irányú elképzeléseihez! »»