Vásárlói visszajelzések a rozsdamentes salgó polcról

Salgó polc

Az UGP több, mint 25 éve alakult, ám célkitűzése a mai napig mit sem változott. Számunkra a legfontosabb, hogy egy olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, amely mérnöki pontossággal szolgálja ki a hozzá beérkező megkereséseket, egy olyan termékkört biztosítva, amely garancia a cég nevére és amire a lenti véleményeket olvasva büszkén bólogathunk együtt, hogy „igen kérem, ezt bizony megcsináltuk”. Vásárlói visszajelzések a rozsdamentes salgó polcról – nézzük sorra.

Mi a rozsdamentes salgó polcaink titka?

Szerintük a modern technológia és megfelelő ár-érték arány párban jár.

Rozsdamentes acélból készült polcrendszereinkre még sohasem volt panasz, pedig 25 év alatt számos nagykonyhát, üzemi konyhát és különböző szektorok ipari tárolóját/raktárát bepolcoztunk a „pincétől a padlásig.” Ott, ahol mások csak kísérleteztek, nekünk konkrét koncepciónk volt az innováció és praktikum jegyében. Tesszük ezt azóta is nap mint nap rendkívül megbízható rozsdamentes termékeinkre alapozva, hiszen, ha nem lennének ennyire időtállóak és kiváló minőségűek mi sem tudnánk ennyire precízen és profi szinten dolgozni. Íme néhány vélemény vásárlóink tollából, ami szintén minket igazol.

Vélemények rozsdamentes acél polcról – Vásárlói visszajelzések a rozsdamentes salgó polcról

„Gyors korrekt kiszolgálás. Raktártechnika felsőfokon!”

„Sajnos ritka manapság, hogy egy cég ilyen korrekt és rugalmas legyen!
További jó munkát és sok sikert nekik!”

„Amennyiben ipari konyhádat szeretnéd megbízhatóan berendezni csak az UGP!”

„Profi termékek és ügyfélszolgálat, ajánlom!”

„Profi cég, profi cuccok, profi kiszolgálás. Ha már komolyabb polc rendszer kell, akkor UGP.”

„Nagyon rugalmas segítőkész csapat mindig barátságosak voltak. Még a bepakolásnál is segítettek. Mindenkinek ajánlani tudom.”

Gyors tervezés és kiszolgálás. Raktár is remekül végzi a munkáját, segítőkész mindenki! Ajánlom mindenkinek, aki még gondolkodik honnan szerezze be a számára szükséges rendszert. Nagy raktárkészletük van, így azonnal képesek a legtöbb megrendelést teljesíteni.

„Gyorsak, korrektek, igazán jó csapat alkotja!”

„Stabil, erős, jól állítható polcrendszereket árulnak jó áron. Türelmes, Jó kiszolgálás.”

„Minden elismerésem ezé a céggé. Évek óta vásàrlójuk vagyok és minden alkalommal csak elismeréssel tudok a cég termékeire, de még inkább MUNKATÁRSAIRA gondolni. Munkájukat az udvariasság, szakértelem és gyorsaság jellemzi. Gratulálok és köszönöm nekik.”

Mi köszönjük Önöknek, hogy nálunk vásároltak! Ezért érdemes minden nap dolgozni. Ha bármiben segíthetünk keresse polc szakértőinket! »»