Lakosság számára is

Innovatív és modern választásnak bizonyul, ha otthonunkba behozzuk a rozsdamentes acél polcot, melyet a lakosság is egyre többet választ és teszi jól látható helyre. Ez a praktikus, megbízható, sokféleképpen felhasználható alapanyag, nem más, mint a vas és a króm sikeres kombinációjának előremutató eredménye. Kinézete finoman ötvözi a karakterességet, a nyersséggel és az exkluzivitással.

Inox polcrendszerek a belső térben

Az indusztriális lakberendezés szerves része az ipari stílusú bútorok és a hozzá passzoló gyárépület belsőre emlékeztető enteriőr. A mai világban ez a stílus könnyedén megteremthető olyan otthonokban is, amelyek nem kimondottan nagy belmagasságú loftok vagy régi magyar üzemek felosztott lakásai. A tégla, a beton és a fém felületek közé tökéletesen besimul az UGP rozsdamentes acél polcrendszer. A vakolatlan fal elé és a beton burkolatra helyezve kellőképpen trendi és stílusos hangulatot teremthetünk vele. A rajta elhelyezett szintén fém kiegészítők, mint például iránytű, óra vagy mini autók csak fokozzák a látványt.

Rozsdamentes polcrendszerrel a tárolás új dimenzói nyílnak meg otthonunkban

Eddig design szempontból tekintettünk rá, de nézzük meg valódi funkcióit, amelyek nem mások, mint a praktikus tárolás, a nagy teherbírás és az időtállóság. Otthonunk számos pontján felhasználható, a tárolási terület és a rendszerezésre váró áruktól függően.

Jól funkcionál és hosszú évekig számíthatunk rá a:

  • garázsban
  • kamrában
  • spájzban
  • pincében
  • mellékhelyiségekben

További hasznos tulajdonsága, hogy a polcmagasság gyors megváltoztatásával lehetőség van arra, hogy magasabb, nagyobb elemeket is könnyedén, problémamentesen ugyanitt eltároljunk. A polcok méretei bármikor megváltoztathatok és bővíthetőek és mindez szinte 1 percen belüli szereléssel elérhető bárki számára. Amennyiben átmenetileg nem lenne szükség rá, pillanatok alatt szét szedhető és kis helyen tárolható. Az sem gond, ha a helyiség, ahol a polcrendszert felállítottuk nyirkos vagy egyéb extra környezeti hatásnak van kitéve, hiszen akár szabadban is elhelyezhetőek, mivel ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is. Könnyű tisztíthatósága és összeszerelhetősége pedig csak hab a tortán.

Környezettudatosság otthonunkban

Az említett tulajdonságainak köszönhetően rendkívül időtálló választásnak bizonyul, ha rozsdamentes nemesacél polcot vásárolunk így általa hozzájárulunk a fenntartható életvitelhez is, hiszen szinte egy életen át végig kísérhet minket. Elhasználódás után pedig teljes mértékig újra hasznosítható, és könnyen valami új készülhet belőle.
Garancia és transzparencia

A rozsdamentes acél salgó polcot 5 év garanciával és a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítéssel biztosítjuk.

Országos kiszállítás, rövid időn belül, érintésmentesen

Megrendeléstől számítva 1-3 munkanapos határidővel az ország egész területére kiszállítjuk a kiválasztott terméket. Kollégáink nagyon figyelnek a biztonságos, érintésmentes szállításra és kirakodásra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse szakértőinket a következő elérhetőségeken! »»