Élelmiszeripar

Az élelmiszeripari raktározás során a legfontosabb tényezők közé tartozik a higiénia, az időtállóság és a megbízhatóság. A rozsdamentes acél polcrendszer sokszínűsége és innovatív kialakítása révén ezen feltételeknek maximálisan és maradéktalanul megfelel.

Kis és nagy kereskedelem, húsipar, húsüzemek, hűtőházak

Eddigi tapasztalataink és referenciáink alapján inox fém polcrendszerünket a kis – és nagykereskedésekben, húsipari gyárakban, húsüzemekben, hűtőházakban és nagykonyhákban választották előszeretettel. Ezen szektorok az UGP rozsdamentes polcrendszert azért is vásárolták nyugodt szívvel, hezitálás nélkül mert tudták, hogy 25 éves fennállásunknak köszönhetően termékeinkkel nagyon hosszú időre tervezhetnek és rendkívül nagy terhelhetőséggel, valamint ellenálló képességgel bírnak. Az UGP neve egyet jelent a garanciával és megbízhatósággal. Ha bármi probléma vagy kérdés felmerül mi mindig itt leszünk, budaörsi telephelyünk nem tűnik el egyik pillanatról a másikra.

Nagykonyhák is előnyben részesítik

Kifejezetten a gasztronómiai szektoron belül a nagykonyhák állandó tárolási segítsége, hiszen többek között rozsdamentes acél alapanyagának köszönhetően megfelel a HACCP élelmiszer-biztonsági szabványoknak. Amennyiben fontos szempont ön számára, hogy a magas meleg vagy nagyon alacsony hideg környezetben is minőségvesztés nélkül helytálljon, akkor tökéletes megoldásként fog funkcionálni.

Miért tökéletes megoldás még a superinox polc?

Annak érdekében, hogy a különböző élelmiszerek tárolása, szállítása, logisztikája problémamentesen mehessen végbe, bármilyen méret vagy egyedi igény szerint a rozsdamentes polc és állványrendszer a legmegbízhatóbb segítség.  Alapanyaga, a vas és a króm sikeres kombinációjából jön létre. Környezetkímélő, hiszen elhasználódás után teljes mértékig újra hasznosítható, és könnyen valami új készíthető belőle. Extra nagy terhelésnek is akadály nélkül alávethető, különböző vendéglátóhelyek ideális elhelyezési eszköze. 

Kiváló ellenálló képessége és korróziómentessége lehetővé teszi mind beltéri, mind kültéri használatát. Megfelelnek a magas higiéniai szabványoknak, funkcionális anyagának köszönhetően pedig szuper könnyedén ellenáll a környezeti hatásoknak. A polcrendszer elérhető teljesen sima, rácsos vagy műanyag polcszintekkel egyaránt. A műanyag polcok 300 mm széles egységekből állnak össze, melyek szintén élelmiszeripari minőségű műanyagból készülnek.

Többféle méret és variálhatóság

Rendelhető többféle méretben, teljesen sima fém vagy perforált műanyag polcokkal. Megjelenésének köszönhetően a polcok speciális darabjai lehetnek akár üzleteknek, bemutatótermeknek és galériáknak is egyaránt

Összeszerelés

Összeszerelésük rendkívül gyors, egyszerű és nem igényel túl nagy energia befektetést.

Amennyiben bővebb információra van szüksége a szereléshez, nézze meg szerelési útmutatónkat itt.  »»

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse szakértőinket a következő elérhetőségeken! »»