Vegyipar, Gyógyszeripar

Inox fém polcrendszerünk praktikus, megbízható és sokféleképpen felhasználható alapanyagból készült: a vas és a króm sikeres kombinációjának eredménye. Tökéletes megoldásként vetik be a vegyipar és gyógyszeripar számára hiszen az összes szükséges minősítéssel rendelkezik, amely az előírt tárolási folyamatokhoz elengedhetetlen. Többféle polcmagassággal és polcmélységgel is kapható a tárolt áruk függvényében, továbbá egyedi igényeknek megfelelő kéréseket is készséggel kiszolgálunk.

Szigorú szempontrendszer szerint létrehozva

Teljes mértékben megfelelnek a HACCP élelmiszer-biztonsági szabványoknak. Ezen saválló és korrózióálló szerkezetek kiállják a hőmérséklet adta próbákat is, ezáltal használatuk során kültéri és beltéri elhelyezésre is lehetőség nyílik. Extra nagy teherbírásával szinte minden termék tárolására alkalmasak, probléma nélkül képesek hosszú-hosszú évekig megbízhatóan és stabilan eltárolni a rájuk bízott portékát.

Az rozsdamentes acél polcrendszerek szerves részét képezik a gyógyszeripar és vegyipar raktározási folyamatainak hiszen megfelelő kialakításukkal, pontos paraméterezésükkel optimálisan tudják biztosítani ezen eljárások zökkenőmentes és kiszolgálóbarát működtetését.

Modern gyógyszertárak tökéletes üzletberendezése

Az UGP INOX polcrendszer nem más, mint a higiénikus tárolás és exkluzivitás legjobb párosítása. Megjelenésének és kopásállóságának köszönhetően a polcok speciális darabjai lehetnek akár gyógyszertáraknak, gyógytermékkel foglalkozó üzleteknek, magán és állami rendelőknek egyaránt. Felhasználásának csak képzeletünk szab határt az egészségügyi szektorban szintén szívesen látott alap darab.

Garancia és országos kiszállítás érintésmentesen

A rozsdamentes acél salgó polcot 5 év garanciával és a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítéssel biztosítjuk. Megrendeléstől számítva 1-3 munkanapos határidővel az ország egész területére kiszállítjuk a kiválasztott terméket. Kollégáink nagyon figyelnek a biztonságos, érintésmentes szállításra és kirakodásra.

Rozsdamentes polcrendszerek összeszerelése, tisztítása

Összeszerelésük rendkívül gyors, egyszerű és nem igényel túl nagy energia befektetést. A polcszintek optimális elhelyezéséhez a tartó oszlopok segítségével állványkeretet kell kialakítani, melyhez két oszlopra és egy vízszintes összekötő elemre van szükség. Ezen összekötő elem rendelhető műanyag és inox alapanyagból is. A polcszintek végleges fixálása oszlop profilokon található rögzítési pontokhoz mérten történik. A polcok és állványok egyszerűen tisztántarthatóak, könnyen moshatóak. Továbbá könnyen mobilizálhatóak, elmozdíthatóak helyükről, szállításuk nem körülményes.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket a következő elérhetőségek egyikén. »»